Kom op woensdag 24 mei 2023 naar Cultuureducatie in Amsterdam in Theater De Meervaart. Hét cultuuronderwijscongres voor het Amsterdamse onderwijs en culturele veld. Dit jaar is het thema ‘De Kunst van Taal’.

12.00 – 14.00 uur
Cultuureducatie-Informatiemarkt & Netwerklunch
14.00 – 15.00 uur
Plenair met o.a. Erik Scherder
15.10 – 16.10 uur
Workshops ronde 1
16.20 – 17.20 uur
Workshops ronde 2
17.20 – 18.00 uur
Borrel
18.00 uur
Einde

Deelname is kosteloos. Kom voor inspiratie, nieuwe contacten en ideeën. En neem je collega’s mee! Kun je niet de hele dag, maar wel een onderdeel komen? Je bent van harte welkom!

Bekijk hieronder de video van de laatste live-bijeenkomst voor een voorproefje.

Aanmelden

Programma

De Cultuureducatie-Informatiemarkt

We starten in de middag om 12.00 uur met de netwerklunch en cultuureducatie-informatiemarkt. Deze duurt dit jaar weer extra lang (2 uur!) zodat je met nog meer cultuuraanbieders kennis kunt maken. Wil je zelf aanbod laten zien? Boek dan een gratis stand.

Lees meer

Workshops

Een dubbelblok taalkunstworkshops om je aan tegoed te doen. Kies je voor verhalen vertellen, black-out poetry, spoken word of toch...?

Lees meer

Plenair

Het laatste nieuws en een minicollege over het effect van kunstonderwijs op de hersenen en dan in het bijzonder de taalgebieden.

Lees meer

Toegankelijkheid
We vinden het erg belangrijk dat iedereen Cultuureducatie in Amsterdam kan bezoeken. Heb je wensen op het gebied van toegankelijkheid stuur een mail naar communicatie@mocca.amsterdam zodat we oplossing kunnen zoeken.

Film en fotografie
Tijdens het congres Cultuureducatie in Amsterdam wordt er ter verslaglegging gefilmd en gefotografeerd. Door deel te nemen aan dit congres geven bezoekers toestemming dat zij gefilmd en gefotografeerd kunnen worden en dat dit materiaal gebruikt kan worden voor communicatiedoeleinden van Mocca.

 

Tijdschema

Online Event | Mocca