Boek een Cultuureducatie-Informatiemarkt stand

Meld je aan als standhouder voor de cultuureducatie-informatiemarkt tijdens het Mocca congres Cultuureducatie in Amsterdam op 15 mei in de Meervaart. Op de markt maakt een gericht publiek kennis met jouw cultuureducatieprogramma(s). De cultuureducatie-informatiemarkt en de netwerklunch zijn van 12.00 – 14.00 uur.

Aanmelden voor een stand

Trek de aandacht

Waar trek jij de aandacht mee? Zet je creativiteit in en maak van je stand een trekpleister. Voor een soepel verloop vragen we je wel rekening te houden met het volgende:

  • De afmetingen van de tafel bedragen 70 X 70 cm. Sta je ingedeeld op een langere tafel van bijvoorbeeld 140 cm, dan deel je deze met een andere instelling of kunstenaar.
  • Er is geen extra opslag- of opbergruimte beschikbaar. 
  • Laat duidelijk zien voor welke doelgroep je aanbod geschikt is: voorscholen, po, so, v(s)o, mbo.
  • Naast en voor je tafel is er geen ruimte voor materialen. Ook is er geen ruimte voor optredens en presentaties.
  • Er zijn geen stroompunten aanwezig.
  • En tenslotte: Mocca is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor verlies van of schade aan meegebrachte laptops en / of andere persoonlijke zaken.

Aanmelden voor de rest van het programma

Natuurlijk ben je ook van harte welkom deel te nemen aan het plenair en de workshopsessies die na de markt plaatsvinden. Geef je daarvoor apart op via deze link. 

Vragen?

Heb je vragen over het aanmelden, het congres of de cultuureducatie-informatiemarkt? Stuur een mail naar communicatie@mocca.amsterdam.