Zora: Het toneelstuk van toneelgroep Amsterdam jr was geweldig!

Zora, 14 was Met Mocca naar Cultuur naar Oedipus jr van TA-junior.

Het toneelstuk van toneelgroep Amsterdam jr was geweldig! Ze hadden het zelf heel erg goed bedacht. Er zat een quiz in wat erg leuk was omdat je normaal alleen maar zit te kijken in een theater en nu mocht je echt meedoen waardoor je bleef kijken en opletten.
Je kreeg echt een rol in het stuk Dat was heel erg leuk bedacht. Het totaal duurde wel net een beetje lang.
Achteraf heb ik na het toneelstuk veel nagedacht met wat voor keuzes je in je leven eigenlijk te maken krijgt en dat dat grote gevolgen kan hebben. Bijvoorbeeld als je op een andere school zit krijg je andere vrienden en doe je andere dingen. Soms kies je ook helemaal niet zo bewust zoals de hoofdpersonen maar doe je maar wat. Maar elke keus heeft een reden.
Stel dat ik met mijn ouders bijvoorbeeld niet mee was gegaan naar Mocca die avond had ik de regisseur van toneelgroep Amsterdam jr niet ontmoet. Ook had ik dan minder nagedacht over keuzes maken. Wie weet maak ik dus nu voortaan meer bewuste keuzes.
Nou ja het was echt superleuk en interessant en ik ga zeker vaker kijken naar Toneelgroep Amsterdam jr en ik hoop stiekem ooit mee te mogen gaan doen met deze groep want ze zijn erg leuk!

Met Mocca naar Cultuur Toneelgroep Amsterdam juniorMet Mocca naar Cultuur Toneelgroep Amsterdam juniorMet Mocca naar Cultuur Toneelgroep Amsterdam junior