Onderwijsfeest en De Staat van Cultuureducatie 2018 in het Stedelijk

Onderwijsfeest en De Staat van Cultuureducatie 
Woensdag 25 april 19.00 uur – 23.00 uurDe Maand van de Cultuureducatie
Locatie: Stedelijk Museum
Aanmelden 

Let op! In de brief die naar scholen is verstuurd staat een verkeerde datum.

Onderwijsfeest
Vier cultuureducatie met Mocca en het Stedelijk Museum en neem je collega’s mee! Het Stedelijk opent haar deuren voor het Amsterdamse onderwijs met muziek, dans, theater én natuurlijk de iconen uit de collectie. Een knallend lerarenfeest en een primeur! Op 25 april dansen Amsterdamse leerkrachten en docenten voor het eerst in de grote hal van het Stedelijk. Ben jij erbij?

De Staat van de Cultuureducatie
Een toonaangevend persoon, uit de wereld van cultuur en onderwijs, spreekt op persoonlijke titel De Staat van Cultuureducatie uit.

Programma
Smooth sounds van DJ’s  ☆  live R&B en popsongs – ORAH  ☆  speedtours  ☆  theatrale interventies – Urban Myth  ☆  kunstworkshops  ☆  spoken word – Babs Gons  ☆ Blikopeners.

STEDELIJK BASE
Ontdek nieuwe permanente opstelling van hoogtepunten uit de collectie van het Stedelijk Museum. Je staat er oog in oog met de ontwikkelingen in kunst en design, vanaf 1880 tot nu.

Lerarenfeest en De Staat van Cultuureducatie in Stedelijk base

Woordkunstenares Bab Gons
Deze ‘Grand dame van de spoken word’ was jarenlang artistiek leider van de Poetry Circle Nowhere, en organiseerde Palabras, het maandelijkse podium voor jonge dichters en schrijvers in Paradiso. Ze maakt deel uit van spoken word collectief Clubspoken en heeft een eigen performancecollectief De Vurige Harten Club.
(Fotograaf Lexie)

Optreden ORAH
Drie jonge vrouwen, drie aanstormende talenten, allen met een unieke eigen sound en zeer persoonlijke uitvoering brengen live spoken word, soul, elektronische R&B, jazz, chansons en blues, theater en dans.