MET MOCCA NAAR CULTUUR NAAR HET IMAGINE FILM FESTIVAL

Film: School’s out + Q&A regisseur + VR-workshop | Locatie: EYE
Woensdag 17 april | Inloop: 14.30 uur | Aanvang: 15.00 uur 

Ga mee Met Mocca naar Cultuur naar de film School’s out op het Imagine Film Festival. Met de kracht van de verbeelding onderzoekt Imagine de toekomst van mens en maatschappij in het licht van technologische vernieuwingen en wetenschappelijke ontwikkelingen.

SCHOOL’S OUT
De intense, psychologische thriller begint als een schooldrama met een vrij realistisch verhaal. In een zorgvuldige opbouw voert de regisseur ons mee in een uitermate ongemakkelijke kijkervaring naar een verontrustende ontknoping. Het gedrag van de hoogbegaafde kinderen op school is huiveringwekkend en de regisseur is niet bang om bredere sociale en mondiale kwesties aan te kaarten.

SPECIAAL PROGRAMMA: Q&A REGISSEUR + VR-WORKSHOP

Na afloop is er om 17.20 uur een Q&A in de zaal met regisseur Sébastien Marnier, gevolgd door een afsluitende borrel. Én ….bij voldoende aanmeldingen programmeren we een kennismaking met de VR-workshop De Herkansing van Bekijk ’t en Imagine!

Wil je een korte versie meemaken van De Herkansing? In De Herkansing maken leerlingen in twee workshops een virtual reality-film af waarvan vier cruciale scènes ontbreken. Bij meer dan 10 aanmeldingen geeft Bekijk’t een VR-workshop van 30 minuten.

DE FILM
Met Mocca naar cultuur naar imagine filmfestival
Pierre vervangt een highschoolleraar die tijdens de les zelfmoord heeft gepleegd. De leerlingen zijn stuk voor stuk briljant en zelfingenomen, maar zes van hen accepteren zijn gezag niet. Geïntrigeerd en ontdaan door hun vreemde gedrag begint hij ze te bespieden. Hij vindt alarmerend bewijs dat zijn zorgen terecht zijn.

De eigen bijdrage voor deze Met Mocca naar Cultuur is €2,50 – inclusief drankje. Mocca betaalt de rest van het kaartje á €11,00. De aanmelding wordt pas definitief zodra je de eigen bijdrage hebt betaald. Na aanmelding sturen wij je een betaallink. Deze betaallink vervalt op 29 maart. Check je spam om deze niet mis te lopen en betaal op tijd, anders kan het zijn dat je kaartje aan een andere geïnteresseerde aangeboden wordt.

AANMELDEN