14CB7

Mocca Maand van de Cultuureducatie 2016

In de maand april organiseerde Mocca de Maand van de Cultuureducatie met debatten, expertmeetings en een congres voor professionals uit het onderwijs en culturele veld. Bijna twaalfhonderd deelnemers verdeeld over vijf events gingen de verbinding aan tijdens de Mocca Maand van de Cultuureducatie.

Met positieve reacties als inspirerend, informatief en leerzaam spreken we onze dank uit aan alle scholen, culturele instellingen, locaties, sprekers, workshopgevers, panelleden, beleidsmakers, presentatoren en ROC studenten die merendeels belangeloos een actieve bijdrage leverden aan de Mocca Maand en de verbinding van kunst, cultuur en onderwijs.

De Maand zit erop, maar de verbinding gaat verder in de scholen, de kunstinstellingen, de straten, het leven en op allerlei werkplekken in de stad. De bijeenkomsten leverden veel nieuwe ideeën op. Eén daarvan was het luide en duidelijke verzoek om nog meer ronde tafel gesprekken te organiseren. Wij gaan hier direct mee aan de slag en nodigen u snel uit via de website, mailingen en de nieuwsbrief.

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.
Klik hier voor de dagverslagen van de Maand van de Cultuureducatie 2016. 

Innovatieagenda
Vorig jaar tijdens de Maand van de Cultuureducatie 2015  stelden we tijdens het slotdebat in De Balie de Innovatieagenda op. Bent u benieuwd naar die Innovatieagenda en de stand van zaken rond de aanbevelingen? Kijk dan op onze www.mocca-amsterdam.nl.