Keynote Speaker Deborah Hustić

Electro Creativity – deelbaar design en technologie voor leerprocessen

Hoe gebruik je de DIY(do-it-yourself)-cultuur en technologie om kennisprocessen en vaardigheden van kinderen en jongeren te verbeteren? Wat zijn de voordelen van een speels leerproces waarin je open source, ontwerpend denken en innovatie in samenhang gebruikt. Omarm technologie! Gebruik het, speel ermee en creeër iets!

Vanuit het workshopology-concept en door te prutsen en knoeien in navolging van de DIY / DIWO (do it with others) subculturen,  versterk je het leerproces. Het doel: het demystificeren van technologie en het ontdekken van technologie als middel om de creativiteit te vergroten.

Deborah Hustic – intermedia artist, projectmanager en curator van Radiona.org/Zagreb Makerspace. Deborah houdt zich bezig met hybride kunstvormen, draagbare technologie en educatie via workshops gebaseerd op het  STEAM educatie concept. Ze draagt  met haar werk bij aan festivals, tentoonstellingen museumprojecten en conferenties over intermeadia kunst, innovatie en de makerscultuur. Ze geeft workshops over creatieve electronica en  eTextile voor kinderen, jongeren en volwassenen. Web: bodypixelstudio.com // textiletronics.org // radiona.org // body-pixel.com

eTextile Deborah Hustić keynote speaker Mocca De Kunst van Techniek cultuureducatie in Amsterdam
eTextile Deborah Hustić