De Staat van Cultuureducatie

In De Staat van Cultuureducatie licht een prominent figuur uit de wereld van kunst of onderwijs op persoonlijke titel actuele zaken toe op het gebied van cultuureducatie, het snijvlak waar cultuur en onderwijs elkaar vinden. Dit jaar spreekt Lucas de Man, theatermaker, De Staat uit.

Comedian en vader van een eeneiige tweeling Howard Komproe vertelt op humoristische wijze  over cultuur en het ouderschap.

Howard Komproe cultuur comedian cultuureducatie Amsterdam Mocca vader
Laatste nieuws! Mother Amber Ambiance Vineyard van the House of Vineyard​vertelt over haar ‘kids’,  voguen, wacken en het vieren van diversiteit, vrijheid van expressie, transformatie en ballroomcultuur.

Verder in het programma facts & figures over het bereik van cultuuronderwijs in Amsterdam, Emer Beamer over design thinking,  Robin Heeren, CMV-student, over het betrekken van leerkrachten, en dans, zang & muziek van studenten van ROC art & entertainment en spoken word van jonge kunstenaars.

De Staat van Cultuureducatie is onderdeel van De Maand van de Cultuureducatie die Mocca jaarlijks in Amsterdam organiseert.

Deelname is gratis. Aanmelden verplicht.

Volg Mocca en de #MoccaMaand via Twitter: MoccaAmsterdam en Facebook: @MoccaAmsterdam

De Staat van Cultuureducatie met Lucas de Man
21 april, 20.00 uur – 22.00 uur
Pakhuis de Zwijger

Lucas De Man De Staat van Cultuureducatie

 

 Gemeente AmsterdamLogo CMK