Congres Cultuureducatie in Amsterdam

Kunst en cultuur is niet statisch. Het verandert en groeit door de tijd heen. Binnen cultuureducatie is grote diversiteit van kunst met alle klassieke en moderne verschijningsvormen en combinaties hiervan. Kom op 12 april ook even langs tijdens het congres Cultuureducatie in Amsterdam en laat u samen met uw collega’s inspireren en informeren over de diversiteit van kunst. We ontvangen u graag tijdens de ochtend, lunch-markt, middag of de hele dag. Kom, luister, kijk, praat en bepaal mee wat cultuureducatie in Amsterdam is.

Vorig jaar stelden de bezoekers tijdens het congres Cultuureducatie in Amsterdam de Amsterdamse agenda de Kunst van het Verbinden op.

Meld u aan voor het congres Cultuureducatie in Amsterdam met ochtend- en/of middagplenair, workshops, cultuureducatie-informatiemarkt, optredens en lunch. Of schrijf u in voor het Theaterprogramma met previews van Theater Educatie Amsterdam en een vo-theaterworkshop in het middagprogramma.  Deelname is gratis, aanmelden verplicht.  U kunt op de dag zelf bij de registratiebalie een kaartje voor een workshop ophalen.

Laatste nieuws: Vragen over subsidieregelingen voor cultuureducatie? Olav Dorst, programma-adviseur van het Fonds voor Cultuurparticipatie en Sarah de Wolff, beleidsadviseur primair onderwijs van de gemeente Amsterdam geven antwoord op vragen op de Cultuureducatie-informatiemarkt.

Aanmelden Cultuureducatie in Amsterdam.
Aanmelden Theaterprogramma. 

Programma* 

9.00 uur Inloop met koffie en croissants
9.25 – 10.15 uur Ochtend Plenair met Jo Willems – Samenhang Natuurkunde en Theater, optreden ISH, dagvoorzitter Jörgen Tjon A Fong
10.30 – 12.00 uur Workshops (meer info)
12.00 uur Start Cultuureducatie-informatiemarkt (meer info voor aanbieders)
12.30-13.30 Lunch & Cultuureducatie-informatiemarkt
13.30-14.30 Middag Plenair met Janice Deul over diversiteit in media, Emer Beamer over Design thinking, optreden Shishani Vranckx
14.45 – 16.15 uur Workshops (meer info)
16.30 – 17.30 uur Previews Theater Educatie Amsterdam (meer info)
17.30 – 18.00 uur Borrel

*Programma onder voorbehoud

Volg Mocca en de #MoccaMaand via Twitter: MoccaAmsterdam en Facebook: @MoccaAmsterdam

Cultuureducatie in Amsterdam Congres Maand van de Cultuureducatie

 Gemeente AmsterdamLogo CMK