Bestuurdersmeetup

Bestuurderslunch | Aanmelden
Dinsdag 27 maart | 12.00 uur – 14.00 uur
Locatie: VondelCS 

Mocca nodigt Amsterdamse po schoolbesturen met plezier uit voor de bestuurdersmeetup met lunch op 27 maart 2018 in VondelCS.

Convenant Basispakket Kunst- en Cultuureducatie
Vier jaar geleden tekenden de schoolbesturen van het primair onderwijs in Amsterdam het convenant Basispakket Kunst- en Cultuureducatie en gingen daarmee een formele samenwerking aan met de gemeente Amsterdam. De eerste evaluatie is een recent feit. Mocca is de uitvoerder en de inhoudelijke partner voor het Basispakket en praat u graag bij over de stand van zaken op 27 maart tussen 12.00 uur en 14.00 uur tijdens de Bestuurdersmeetup met lunch in Vondel CS.

Verder tijdens de lunch
We verdiepen ons in geldstromen voor cultuureducatie op uw scholen en best practices in Amsterdam. Paul Vogelezang, oud-directeur van Cultuurmij Oost, vertelt over de rol van cultuureducatie in de schoolinspectiebeoordeling, gaat in op wat de positie van besturen kan zijn in cultuureducatie en hoe dat in kaart kan worden gebracht.

Stichting Agora in Zaandam stelt Bildung (brede vorming) centraal in het onderwijsbeleid van haar scholen. Er is een breed programma voor 7000 leerlingen met beeldend onderwijs, kunstenaars in de scholen en bezoeken aan de Nationale Opera en Ballet.

Maak aan tafel informeel kennis en start een dialoog met het hoofd cultuureducatie van een aantal van Amsterdams culturele instellingen uit de top 20 Voucherbeheer bestedingen en Cultuurbusbestemmingen.

Wij hopen u te zien op 27 maart in het VondelCS.Meer informatie en contact
De bestuurdersmeetup is onderdeel van De Maand van de Cultuureducatie 2018 van Mocca. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Miriam van Beurden mvanbeurden@mocca-amsterdam.nl  via 020-620 9567.

 

Overige bijeenkomsten De Maand van de Cultuureducatie

Congres Cultuureducatie in Amsterdam – De Kunst van het Maken 
11 april – De Meervaart
Met Mocca naar Cultuur – Oedipus van Toneelgroep Amsterdam jr. 
20 april – Stadsschouwburg Amsterdam
Onderwijsfeest en De Staat van Cultuureducatie 
25 april – Stedelijk Museum